0591 – 72 58 25 info@twessers.nl

Het is Twessers liefdesmaand! Bestel onze Cupido box & reserveer de Cupido High Tea!

MEET THE FAMILY

De naam Twessers staat voor Tussen Wal En Schip(pers) want los van het feit dat we je graag voorzien van heerlijk, huisgemaakt eten en drinken, bieden we ook een veilige werkplek aan een doelgroep die tussen wal en schip valt. We maken hier geen ‘big deal’ van want soms zit het leven gewoon even tegen en is het fijn als je ergens op adem kunt komen, terwijl je wel salaris verdient en je nuttig voelt. 

Iedereen die bij ons werkt is gelijk, of je nou een ‘twesser’ bent of niet. Onze Twessers dragen dan ook geen andere kleding of bijvoorbeeld een speldje, want als je niet lekker in je vel zit, hoef je dat niet ook nog extra te benadrukken. Vanzelfsprekend staat ons hele team vol enthousiasme klaar om jou te ontvangen bij Twessers! Wil je meer over ons weten? Mail of bel ons gerust.

ONZE KEUKEN

Bij Twessers staan kwaliteit en smaak centraal! We werken zoveel mogeijk met bioglogische producten en als het kan, ook nog uit de streek. Al onze gerechten zijn huisgemaakt, wat zorgt voor die unieke en authentieke Twessers-touch. We zijn er trots op dat we voor iedereen wat wils hebben, ook als je kiest voor een vegetarische of veganistische optie!

Ons team bruist van enthousiasme en passie voor wat ze doen. Elke dag weer streven we ernaar om je een lach op je gezicht te bezorgen met onze heerlijke gerechten. Bij Twessers draait alles om het creëren van mooie herinneringen, één maaltijd per keer.