0591 – 72 58 25 info@twessers.nl

Het is Twessers liefdesmaand! Bestel onze Cupido box & reserveer de Cupido High Tea!

ONZE ARRANGEMENTEN

De Cupido High Tea

Vier de hele maand februari valentijn bij Twessers! Met het valentijnsarrangement voorzien we je graag van een ‘liefdes’ high tea met een prachtige versierde tafel. 

Wat er bij de high tea inbegrepen zit:

Vooraf:

Alcoholvrije cocktail & witte chocolade fudge met cranberry en pistache

Quiche

Uit de oven met spinazie en zalm

Sandwiches

Kip met pesto, ham met truffelmayonaise, eiersalade, oude kaas met heksenkaas

Scones

Naturel en met chocolade (met clotted cream, jam en lemoncurd)

Patisserie

Aardbeieneclairs, madeleines, monchou, bonbons

Onze Cupido High Tea kost €29,95 per persoon. Is jouw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!

LET OP
: Alleen te boeken in de maand Februari.

Babyshower

Organiseer een babyshower bij Twessers! We kunnen een babyshower helemaal op maat maken naar jouw wensen.
We kunnen jouw tafel(s) ook voor je versieren, zet dit erbij in de opmerkingen wanneer je boekt. Is jouw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op! 

Bridalshower

Organiseer een bridal shower bij Twessers! We kunnen een bridal shower helemaal op maat maken naar jouw wensen. We kunnen jouw tafel(s) ook voor je versieren, zet dit erbij in de opmerkingen wanneer je boekt. Is jouw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!

Vergader arrangement

Twessers is de perfecte locatie voor jouw vergadering of bespreking. Ons vergader arrangement kan volledig op maat worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een lunch zijn maar ook koffie en gebak, of misschien wel een high tea of borrelplank? Wij zorgen ervoor dat jullie rustig kunnen zitten en voorzien je graag van heerlijk eten en drinken.

Flexwerk arrangement

Zoek je een plek om rustig te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, Met ons flexwerk arrangement kun jij je bezig houden met je werk terwijl we je voorzien van onbeperkt koffie, thee en water. Je kunt dit altijd uitbreiden met een ontbijtje, lunch of misschien een welverdiend kaas- of borrelplankje aan het einde van de dag.

Feestje

Iets te vieren? Wij kunnen jouw feestje helemaal afstemmen op jouw wensen.  We kunnen jouw tafel(s) ook voor je versieren, zet dit erbij in de opmerkingen wanneer je boekt. Is jouw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!

Kinderfeestje

Regel een onvergetelijk kinderfeestje op maat! Laat ons weten als we je tafels moeten versieren – voeg dit toe aan je opmerkingen bij het boeken. Is jouw groep groter dan 20 personen? Neem dan contact met ons op!